Købe en badedragt: En guide til kvinder i alle former og størrelser

i22227Det er den tid af året, at enhver kvinde dreads – Badedragt sæson! Ligegyldigt hvilken størrelse en kvinde er, at hun sandsynligvis panik løbet plukke en badedragt og bekymringer, at det passer hendes figur godt. Selvfølgelig, enhver kvinde ønsker at accent hendes bedste træk og samtidig minimere sine svage punkter i alt tøj, men dette gælder især i badetøj.

Badedragter er så afslørende, der er meget lidt plads til fejl, når de forsøger at vælge den rigtige. Alle kvinder vil have en badedragt, der ser godt ud på dem, men hvis de kommer til at tilbringe en masse tid i vandet i løbet af sommeren, så komforten er også vigtig. Her er et par tips og råd du kan følge, som vil gøre din badedragt shopping langt mindre stressende.

Store Buster

Kvinde med store buster skulle finde en badedragt, der fuldt ud understøtter dem. De bedste badedragter til at er dem med halterneck-toppe eller støbt under wire kopper at holde alt på plads. En badedragt med ekstra rem over ryggen, langs busten linje, giver også ekstra støtte. Kvinder med en inverteret form (deres top er bredere end deres hofter), bør vælge en to-stykke med en skort eller shorts. Dette vil hjælpe med at balancere deres top og bund, hvilket gør dem til at se mere proportionale.

Store hofter og lår

En kvinde med en stor bageste ende skal kigge efter badetøj med dreng cut bunde. Dette hjælper skjule din bageste, men også ser sød og er behagelig. De skirted bikini trusser er også sød – og giver en antydning af dine ben, men stadig gemmer din bagende. Undgå mager bikini trusser på alle omkostninger! Til toppen, kan du også vælge noget, der er iørefaldende og farvestrålende. Dette vil henlede opmærksomheden opad væk fra din bagende. Igen, undgå vandrette striber, da de vil gøre din bageste se endnu større, end det faktisk er, selvom diagonale striber kan skabe en mere flatterende illusion.

Kurvede kvinder bør overveje Tankini. Tankini er en todelt badedragt med en top, der ligner en tank top. Med det kan du parre hipster bunde. Disse cool ud bunde giver langt mere støtte til dine kurver end de traditionelle bikini trusser. Du kan også vælge at prøve en af ​​de ét stykke badetøj med udskæringer på siderne. Dette kan have en slankende effekt, mens du stadig vise dine kurver.

Større Belly

Hvis du har en stor mave, bør du holde sig til en heldragt. Men hvis du virkelig ønsker en to-delt, skal du kigge efter en af ​​de halterneck-toppe, der falder over taljen dine bikini trusser. Dette skjuler ikke kun din mave, men også hjælper aflang din krop, så du synes højere og dermed slankere. Du kan også ønsker at kontrollere at se, om butikken har en badedragt, der giver mave kontrol. En trykt dragt vil også tage fokus væk fra din mave og gøre dig se slankere.

Plus Size Badetøj

Store kvinder sandsynligvis har den sværeste tid plukke en badedragt. Hvis du er overvægtig, er du sandsynligvis selvbevidst nok, når de vælger almindelige tøj, men lad ikke dette afskrække dig fra at nyde nogle sjove i solen. Hold dig til mørke farver som marineblå og sort til at gøre dig se slankere. Undgå en badedragt med vandrette striber, som giver optisk illusion, at du er bredere end du egentlig er. Spandex er et godt valg for badedragt klud, fordi det strækker sig, men det er meget vigtigt, at du får den rigtige størrelse badedragt. Forsøg ikke at presse ind i en badedragt, der er to størrelser for lille til forfængelighed årsager. Picking den rigtige størrelse vil altid se bedre ud på dig. Mange butikker kan du mikse og matche toppe og bunde, så hvis du er toptunge eller bunden tung, kan du sørge for du får den rigtige størrelse for hvert afsnit. Husk, at badetøj normalt kører mindre end almindelige tøj, så du måske nødt til at indstille en størrelse eller to større end du normalt bruger.

Det vigtigste for dig at vide, når de køber en ny badedragt er at vide, hvad der virker bedst for dine funktioner. Og ikke købe den første dragt du prøver på, medmindre du bare virkelig elsker det. Tag flere i omklædningsrummet med dig og se, hvilke man ser bedst. Det kan endda hjælpe med at medbringe en ven til at give dig en ærlig mening om, hvordan det ser ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *